Projektingenjör till våra investeringsprojekt

Göteborg
Ansök senast 2020-01-19

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda kunden en helhetslösning i MBEST-projekt. NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar.

Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker därför en Projektingenjör till region Väst

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Projektingenjör bistår du projekten från start och upprättar projektplaner,kontrollprogram och planeringsunderlag. Du bistår med ekonomisk reglering, avstämningsunderlag och prognosarbete samt stödjer projektet utifrån verksamhetens mål. Du arbetar nära Platschefen och är med i arbetet i hela kedjan från kalkylering, planering, genomförande till uppföljning, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kontinuerligt följa upp projektens ekonomi samt planering framåt.

Resor med övernattningar kan förekomma i tjänsten, ersättning i form av traktamente utgår enligt gällande kollektivavtal.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker ha en teknisk ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet samt kunskap om entreprenadjuridik. Vidare har du god datorvana med kunskaper i Microsoft Office programmen. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift samt innehar B-körkort. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet från en liknande roll inom bygg- och anläggningsbranschen eller järnvägsbranschen.

För att lyckas i rollen är du affärsmässig och analytisk med ett öga för siffror. Dessutom är du observant på detaljer och har förmåga att se helheter då du som Projektingenjör hanterar flera olika arbetsuppgifter parallellt. För att trivas i rollen är du kommunikativ och har en god förmåga att samarbeta då rollen innefattar många kontaktytor.

Ansökan

Ansök redan idag då urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig chef Joakim Lindgren

Välkommen med din ansökan

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Kontaktperson

Joakim Lindgren

Joakim.Lindgren@nrcgroup.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Projektingenjör till våra investeringsprojekt
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %