Besiktningstekniker inom Drift och Underhåll

Öxnered
Ansök senast 2020-01-05

Besiktningstekniker till Öxnered

Var med och utveckla framtidens Infrastruktur!

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda helhetslösningar inom underhåll och projekt för MBEST-entreprenader.

Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker därför Besiktningstekniker till vårt drift- och underhållskontrakt inom järnväg, Västra Götaland Väst med placeringsort Öxnered.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som besiktningstekniker har du en viktig roll hos oss på NRC Group! Du utför säkerhets- och underhållsbesiktningar inom kontraktet för att säkerställa att vi följer gällande lagar och föreskrifter, där du får vara en del i utvecklingen av vårt arbete inom kontraktet. Du kommer även att vid behov utföra andra arbetsuppgifter inom underhållskontraktet med utgångspunkt från vår etablering i Öxnered.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med omväxlande arbetsuppgifter, med möjlighet att arbeta såväl självständigt som i grupp, med förutsättningar till stort eget ansvar. Tjänsten innefattar beredskap och säkerhetstjänst, resor i tjänsten förekommer.

Din profil

Vi söker dig som är en utbildad och erfaren besiktningstekniker från järnvägsbranschen. Du har behörighetsbevis för säkerhetsbesiktning av trafikverkets fasta anläggningar. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift och B-Körkort är ett krav.

Personliga kvalifikationer

• Högt säkerhetstänk

• Uppmärksam och noggrann

• Van att planera, genomföra och följa upp och leverera enligt uppsatta tidsramar

• God kommunikations- och samarbetsförmåga

Särskilda krav

Rollen som Besiktningstekniker innebär att arbeta i säkerhetstjänst och för detta krävs att du uppfyller lagstadgade krav om hälsa för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter enligt Transportstyrelsens regelverk. Om du vill veta mer kan du läsa här.

Start: Omgående/Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Placeringsort: Öxnered

Sista ansökningsdag: Ansökan med meritförteckning/cv senast 2020-01-05

Din ansökan

Låter det här som en roll för dig? Ansök redan idag då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 5 januari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Thomas Samuelsson via mail.

Var med i vårt lag – bygg och utveckla framtidens Sverige!

NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. NRC Group strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Besiktningstekniker inom Drift och Underhåll
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %