Spårsvetsare inom Drift och Underhåll

Öxnered
Ansök senast 2020-01-05

Vi söker nu Spårsvetsare till Öxnered

Var med och utveckla framtidens Infrastruktur!

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda helhetslösningar inom underhåll och projekt för MBEST-entreprenader.

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och söker därför en ansvarsfull och självgående certifierad Spårsvetsare till vårt drift- och underhållskontrakt Västra Götaland Väst inom järnväg. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Spårsvetsare arbetar du utifrån målen att förbättra och säkerställa framkomligheten för trafiken. Du kommer arbeta både med förebyggande och avhjälpande underhåll på järnvägen i form av bland annat växelbyten, räls och slipersbyten där du använder dig av olika svetsmetoder för att underhålla spåren. Med allt mer trafik, höga hastigheter och en hel del tunga laster på spåren ställs allt högre krav på kvaliteten och underhållen av våra järnvägsspår – där du som spårsvetsare spelar en viktig roll!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med omväxlande arbetsuppgifter, med möjlighet att arbeta såväl självständigt som i grupp, med förutsättningar till stort eget ansvar. Tjänsten innefattar beredskap och säkerhetstjänst, resor i tjänsten förekommer.

Du har

• Dokumenterad svets-kompetens för järnväg

• Några års yrkeserfarenhet för aktuell tjänst

• Behörighet som tillsyningsman

• Körkort: B-behörighet (BE/C-körkort är meriterande)

• Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift 

Det är meriterande om du även har behörighet som förare av spårgående fordon.

Du är

• Självgående, lugn och stabil

• Grundlig vad gäller dokumentation av utfört arbete

• Anpassningsbar för situationen

• Driven och avslutar påbörjade arbetsuppgifter

• En lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med andra

Särskilda krav

Rollen som Spårsvetsare innebär att arbeta i säkerhetstjänst och för detta krävs att du uppfyller lagstadgade krav om hälsa för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter enligt Transportstyrelsens regelverk. Om du vill veta mer kan du läsa här.

Start: Omgående/Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Placeringsort: Öxnered

Sista ansökningsdag: Ansökan med meritförteckning/cv senast 2020-01-05

Din ansökan

Låter det här som en roll för dig? Ansök redan idag då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 5 januari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Thomas Samuelsson på mail här.

Var med i vårt lag – bygg och utveckla framtidens Sverige!

NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. NRC Group strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Spårsvetsare inom Drift och Underhåll
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %