Praktikant inom elteknik

Ånge och Hässleholm
Ansök senast 2019-12-21

Praktik inom elteknik

Vi söker just nu praktikanter till oss på NRC Group Sverige! Är du teknikintresserad och nyfiken på att lära dig mer om järnvägsbranschen? Vi erbjuder praktikplatser till våren 2020 på våra underhållskontrakt med inriktning mot Elteknik. Som praktikant inom el har du möjlighet att genomföra din praktik på någon av följande orter: Ånge och Hässleholm.


Under din praktik hos oss får du möjlighet att lära känna och arbeta tillsammans med ett erfaret gäng med mycket kunskap inom teknikens värld. Du kommer få delta i det dagliga arbetet och få möjlighet att testa på arbetet som eltekniker.


Din profil

Vi söker dig som har:

·       Praktik under din gymnasieutbildning/yrkeshögskola med inriktning mot elteknik inom järnväg

·       Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

·       Körkort: B


Som person har du ett intresse för teknik och är nyfiken på att testa på det praktiska arbetet inom järnvägsbranschen. Du har en positiv inställning och är ansvarsfull samtidigt som du har lätt för att samarbeta med personer i din omgivning.


Din ansökan

Låter det här som en möjlighet för dig? Ansök redan idag då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 20 december 2019. I din ansökan ber vi dig tydliggöra på vilken ort du önskar söka praktikplats samt inkludera CV och personligt brev.


Var med i vårt lag – bygg och utveckla framtidens Sverige!


NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda helhetslösningar inom underhåll och projekt för MBEST-entreprenader.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Praktikant inom elteknik
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %