Praktikant till Investeringsprojekt

Hela Sverige
Ansök senast 2019-12-20

Praktikanter till NRC Group Sveriges Investeringsprojekt

Vi söker just nu praktikanter till oss på NRC Group Sverige! Är du teknikintresserad och nyfiken på att lära dig mer om investeringsprojekt inom järnväg? Vi erbjuder praktikplatser inom samtliga teknikgrenar till våren 2020.

Som praktikant hos oss får du möjlighet att lära känna och arbeta tillsammans med ett erfaret gäng med mycket kunskap inom teknikens värld. Du kommer få delta i det dagliga arbetet och testa på yrket som järnvägstekniker.

 

Din profil

Vi söker dig som har:

 • Praktik under din gymnasieutbildning/yrkeshögskola med inriktning mot ett av järnvägens teknikområden (el, signal, bana, svets) 
 • Goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift
 • Körkort: B

Som person har du ett intresse för teknik och är nyfiken på att testa på det praktiska arbetet inom järnvägsbranschen. Du har en positiv inställning och är ansvarsfull samtidigt som du har lätt för att samarbeta med personer i din omgivning.

 

Din ansökan

Låter det här som en möjlighet för dig? Ansök redan idag då ansökningarna hanteras löpande. I din ansökan ber vi dig förtydliga i vilken del av Sverige du önskar genomföra din praktik samt inkludera CV och personligt brev.

Var med i vårt lag – bygg och utveckla framtidens Sverige!

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda helhetslösningar inom underhåll och projekt för MBEST-entreprenader.

 

 


Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Praktikant till Investeringsprojekt
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %