Platschef till Södra Sveriges Infrastrukturprojekt

Södra Sverige
Ansök senast 2019-11-03

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden inom järnväg och är den ledande järnvägsspecialisten i Norden. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige

NRC Group Sverige erbjuder nu en unik utmaning inom järnvägsbranschen!

Vi söker en platschef till södra Sveriges infrastrukturprojekt

Rollen som Platschef innebär att du ansvarar för att leda, planera och följa upp arbetet enligt kontraktet. Du ansvarar för kundkontakten och projektets resultat både vad avser kvalitet, ekonomi och projekttider. Du ansvarar även för kontrakt med Underleverantörer och inhyrda resurser i dina respektive projekt.

Tillsammans med Arbetschef resurssätts tilldelat Projekt utifrån behov, din organisation kan bestå av medarbetare i roller som arbetsledare, planerare och projektingenjörer. I samråd med dig organiserar medarbetarna material, resurser och underentreprenörer. Du som Platschef kommer rapportera till Arbetsschefen. 

Dina erfarenheter

Du har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande samt flera års erfarenhet från ledande positioner inom järnvägsbranschen med erfarenhet från drift- och underhållsbranschen eller inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi tror att du redan idag är chef, platschef eller projektledare inom samma eller närliggande bransch.

 Du har

• Goda kunskaper i Microsoft Office programmen

• Goda kunskaper i svenska och engelska, kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift

• Goda kunskaper inom Entreprenadjuridik

• Körkortsbehörighet: B

Om dig

Du är affärsdriven med vana att arbeta med komplexa projekt. Som Platschef ser du risker och möjligheter under projektets samtliga skeden. Du kan uppskatta långsiktiga konsekvenser av olika åtgärder och kan utifrån dessa fatta beslut. Du är van att planera, organisera och följa upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tänker i termer av vinst och förlust för såväl kunden som för företaget. Du tycker om att skapa och underhålla relationer med människor, kunder som kollegor. Du är kommunikativ och trivs med att inspirera och leda dina medarbetare i alla situationer.

Som ledare i NRC Group drivs du av våra värderingar Pålitlighet, Omsorg och Entreprenörskap. Vi erbjuder en miljö där du förväntas göra skillnad och bidra till att bolaget fortsätter att utvecklas. Om det väcker rätt känsla hos dig så tveka inte att skicka in en ansökan.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Placeringsort: Södra Sverige

ANSÖKAN

Ansök redan idag då urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil.

Har du frågor om tjänsten kontakta Arbetschef bjorn.osterberg@nrcgroup.se, 0730-850102.

 Välkommen med din ansökan

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Kontaktperson

Björn Österberg

bjorn.osterberg@nrcgroup.se

0730-850102

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Platschef till Södra Sveriges Infrastrukturprojekt
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %