Bantekniker till Öxnered

Västra Götalands län
Ansök senast 2019-07-28

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda kunden en helhetslösning i MBEST-projekt. NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker därför Signaltekniker till våra investeringsprojekt inom järnväg. Låter det här som en roll för dig?


Arbetsuppgifter

Som Bantekniker är ditt huvudsakliga mål att förbättra och säkerhetsställa framkomligheten för trafiken och även bidra med lönsamhet för företaget. För att du ska lyckas åstadkomma detta kommer fokus på dina arbetsuppgifter främst innefatta underhållsarbete och felavhjälpning av järnvägens bansystem. Främst under sommartider är du även på plast och förebygger fenomen så som solkurvor, skarvfel, hantering av djur mm.  

Din profil

I rollen som Bantekniker behöver du ha minst en tre-årig gymnasieexamen från Bygg och anläggning eller motsvarande, behörighetsutbildning gällande järnvägar. Alternativt en grundutbildning som Bantekniker. Tjänsten kräver B-körkort, men det är meriterande om du även har C-körkort. Vi ser även att du har minst 1 års erfarenhet från likande befattning och att du har kunskaper om hur järnvägsanläggningar är uppbyggda och hur de fungerar, vilka utrustningar samt tekniksystem som används. I denna roll krävs det även flexibilitet i att kunna arbeta på obekväma arbetstider och du bör vara öppen för beredskapstjänst från hemmet.

Som person önskar vi att du är kundorienterad och förmedlar ett affärsmässigt bemötande till våra kunder. Du bör ha en stark problemlösningsförmåga och arbeta noggrant för att kunna säkerhetsställa ett högt kvalitetssäkert resultat. Du ska även ta initiativ, vara engagerad, ha en god samarbetsförmåga och skapa förtroende till såväl kunder och medarbetare. Du bör även vara stresstålig samt ha en god fysik då arbetsuppgifterna sker under tidspress och arbetet kan ofta vara tungt.

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet och kunskaper från andra teknikgrenar (exempelvis el, signal och tele), andra påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet och om du är erfarenhet från växelbyggning.

Särskilda krav

Tjänsten innefattar beredskap och säkerhetstjänst. För att arbeta inom säkerhetstjänsten krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter enlig Transportstyrelsens regelverk.

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss


Ansökan

Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 28/6 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, tel. 0730-73 53 71.

Välkommen med in ansökan!

NRC Group har sitt huvudkontor i Lysaker utanför Oslo samt regionkontor i Norge, Sverige och Finland. Vi sysselsätter drygt 2 450 medarbetare och omsätter ca 6 miljarder norska kronor. NRC Groups aktie är noterad på Oslo Børs med tickerkoden ”NRC”. Koncernchef är Henning Olsen. Vi bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden inom järnväg och är den ledande järnvägsspecialisten i Norden. 

Kontaktperson

Viktoria Shakalina

viktoria.shakalina@weselect.com

0730735371

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Bantekniker till Öxnered
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %